Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، حاجیه‌ خانم «کیهان بارجانی» مادر گرامی شهیدان والامقام «غلامرضا و سعید شفیعی»  براثر عارضه قلبی در بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) پس از سال‌ها فراق از فرزندانش دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

پیکر پاک این مادر والامقام امروز ۲۵ بهمن‌ماه تشییع و در گلزار شهدای امام‌زاده محمد علیه‌السلام در جوار فرزندان شهیدش به خاک سپرده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهید «غلامرضا شفیعی» متولد ۱۳۴۵ سال ۱۳۶۵ در فاو براثر اصابت خمپاره به درجه رفیع شهادت نائل آمد و شهید والامقام «سعید شفیعی» متولد ۱۳۴۸ دی‌ماه ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

مادر شهیدان «زاهدی بیدگلی» به فرزندان شهیدش پیوست

حاجیه خانم «نگار کمالی» مادر بزرگوار شهیدان والامقام «ماشااله، محمود و مصطفی زاهدی بیدگلی» پس از تحمل سال‌ها بیماری و درد فراق فرزندان شهیدش به ملکوت اعلی پیوست.
پیکر پاک این مادر بزرگوار در گلزار شهدای هفت امامزاده بیدگل و در جوار پیکر پاک فرزندان شهیدش به خاک سپرده شد.      

شهید «ماشااله زاهدی بیدگلی»  سال ۱۳۲۰ متولد شد و سال ۱۳۶۳ در جاده اهواز خرمشهر به درجه رفیع شهادت رسید. شهید «محمود زاهدی بیدگلی»  سال ۱۳۳۸ متولد شد و سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۴ به درجه رفیع شهادت رسید. شهید «مصطفی زاهدی بیدگلی» سال ۱۳۴۷ متولد شد و سال ۱۳۹۶ در منطقه البوکمال استان دیرالزور سوریه به شهادت رسید.

مادر شهیدان «بورقی» به فرزندان شهیدش پیوست

حاج خانم «فاطمه صغری دستجردی» مادر گرامی شهیدان والامقام «جلال و سعید بورقی» پس از سال‌ها فراق و دوری از فرزندان شهیدش دعوت حق را لبیک گفت و آسمانی شد.
پیکر پاک این مادر والامقام با حضور خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان و امت شهیدپرور استان البرز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشییع و در گلزار شهدای بی‌بی سکینه در جوار فرزندان شهیدش به خاک سپرده شد.

شهید «جلال بورقی» متولد ۱۳۴۴ سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نائل آمد و شهید «سعید بورقی» متولد ۱۳۴۹ سال ۱۳۶۵ در فاو عراق بر اثر عملیات پدافندی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

مادر شهیدان «محمودآبادی» آسمانی شد

 حاجیه خانم «معصومه عباسی» مادر شهیدان «سیدحسین و سیدعبدالله محمودآبادی» پس از سال‌ها تحمل دوری از فرزندان شهیدش در سن ۹۰ سالگی بر اثر کهولت سن آسمانی شد.

پیکر این مادر فداکار با رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی و با حضور مسئولان و جمعی از مردم شهیدپرور تشییع و در جوار فرزندان شهیدش در گلزار شهدای محمودآباد به خاک سپرده شد.

برادران شهید «سیدحسین و سیدعبدالله محمودآبادی» به ترتیب سال ۱۳۴۲ و ۱۳۴۴ در محمودآباد متولد شدند و سال ۱۳۶۴ و سال ۱۳۶۳ به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.

برچسب‌ها والدین شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: والدین شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران والدین شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران اخبار کنکور درجه رفیع شهادت نائل آمد فرزندان شهیدش خاک سپرده شد گلزار شهدای زاهدی بیدگلی مادر شهیدان سال ۱۳۶۵ آسمانی شد متولد شد پیکر پاک سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۷۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها نقره‌داغ می‌شوند

قوه قضاییه در لایحه تعزیرات فصلی، قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش‌بینی کرده؛ برخی شاهدان کاذب به مجازات حبس بیشتر از ۲ تا ۵۸ سال، جزای نقدی بیشتر از ۸۰ میلیون ریال تا ۱۸۰ میلیون ریال و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از ۵ تا ۱۵ سال محکوم می‌شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهادت دروغ در دادگاه‌ها موضوعی است که نمی‌توان آن را کتمان کرد اما باید دانست دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند به صدور حکم غلط علیه کسی ختم شود یا حتی منجر به مرگ شخصی شود.

متأسفانه میزان شهادت دروغ در دادگاه‌ها هر چند قابل اندازه‌گیری دقیق نیست اما آمار بالایی را به خود اختصاص داده است و گروهی که با عنوان شاهدان حرفه‌ای شناخته می‌شوند در مقابل مجتمع‌های قضایی پیشنهاد شهادت دروغ را به طرفین دعوی مطرح می‌کنند.

طبق آنچه کارشناسان حقوقی و قضایی اعلام می‌کنند، شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران‌ناپذیری بشود مثلاً ساختمانی که قرار است خانه چند زوج جوان و خانواده شود با یک شهادت دروغ نیمه‌کاره رها شود یا مغازه و کسب و کاری تعطیل شود، آبروی کسی برود یا اینکه یک خانواده از هم متلاشی شود.

دیوان عالی کشور: شهادت کذب در مرحله تحقیقات مقدماتی دادسرا جرم است

مرکز حفاظت قوه قضاییه هر از چند گاهی خبر دستگیری اعضای بایند شهادت دروغ را منتشر می‌کند اما باز هم خلأهای قانونی، اجازه فعالیت شاهدان حرفه‌ای را مهیا می‌سازد.

بر این اساس قوه قضاییه برای جلوگیری از شهادت کذب، علاوه بر راه‌اندازی "سامانه شهود و مطلعین" که شهود حرفه‌ای و غیرواقعی را ـ بر اساس کد ملی شاهدان و تعداد حضور آن‌ها در پرونده‌های قضایی در طول مدت زمانی مشخص ـ شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی، قانون افزایش مجازات شهادت کذب را هم پیش‌بینی کرده است.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید، اگر کسی در دادگاه سوگند دروغ یاد کند به مجازات اجتماعی درجه 7 یعنی 91 روز تا 6 ماه زندان، جزای نقدی، بین 11 تا 30 ضربه شلاق و 6 ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد در أی دادگاه مؤثر باشد مجازات سنگین‌تر درجه 6 یعنی حبس بیشتر از 6 ماه تا دو سال، جزای بیشتر از 20 میلیون ریال تا 80 میلیون ریال، شلاق تعزیری از 31 تا 99 ضربه و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از 6 ماه تا 5 سال در انتظار شاهد دروغ‌گوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازات‌هایی مثل سلب حیات، حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به مجازات سخت درجه 5 یعنی حبس بیشتر از 2 تا 58 سال، جزای نقدی بیشتر از 80 میلیون ریال تا 180 میلیون ریال و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از 5 تا 15 سال محکوم می‌شود.

حالا اگر کسی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول و مال حاضر به شهادت دروغ باشد باید بداند که در هر حالتی مجازات او، یک درجه تشدید خواهد شد.

حتی اگر یک کسی در ادارات شبه قضایی مثل شعب سازمان تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی شهادت دروغ بدهد و شهادت او مؤثر باشد یکی از مجازات‌های درجه 7 در انتظار اوست.

البته دادگاه در قبال کسانی که از شهادت دروغ خود پشیمان هستند، نگاه رئوفانه‌ای دارد؛ کسی که سوگند دروغ خورده اما پیشمان شده و به صورت صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت او دروغ بوده، به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا اینکه در نهایت یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال کند.

انتهای پیام/

به هر حال دستیابی به این شرایط زمانی ممکن است که مجلس شورای اسلامی این لایحه را تصویب کند و در آن صورت میزان شهادت‌های دروغ بدون شک کمتر و احکام متقن‌تر از قبل خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهادت دروازه بان تیم فوتبال رفح در حملات صهیونیست‌ها
  • مادر شهیدان «جوینی» به فرزندان شهیدش پیوست
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها "نقره‌داغ" می‌شوند
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها نقره‌داغ می‌شوند
  • پدر شهید جاویدالاثر علی اربابی آسمانی شد
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • شهادت نوزاد نجات یافته از شکم مادر شهید + فیلم
  • فیلم/ وداع جانسوز مادر فلسطینی با نوزاد شهیدش